IKHLAS Niaga Takaful


IKHLAS Niaga Takaful merupakan suatu pelan perlindungan takaful am yang komprehensif yang sangat sesuai untuk melindungi perniagaan anda.

Malaysia mensasarkan untuk menjadi sebuah negara maju pada 2020 dengan pelbagai program transformasi yang dijalankan termasuklah di dalam sektor perniagaan dan keusahawanan.
Di dalam situasi ekonomi sekarang, cabaran dalam menjalankan sesuatu perniagaan menjadi semakin hebat. Kos perniagaan, kadar inflasi dan kadar jenayah semakin meningkat merupakan sebahagian dari risiko-risiko yang boleh melumpuhkan perniagaan anda.

Sekiranya sesuatu musibah berlaku kepada perniagaan anda (cth: kerosakan premis/barang dagangan akibat kebakaran atau rusuhan, pecah masuk, kemalangan pekerja dan lain-lain), ianya pasti menjejaskan punca pendapatan anda & keluarga.

Oleh itu, merancang PERLINDUNGAN PERNIAGAAN anda merupakan satu keperluan yang sangat penting dan kritikal.

Demi menyahut seruan tersebut, pihak Takaful Ikhlas Sdn Bhd telah menyediakan suatu pelan perlindungan kewangan khas untuk para peniaga dan usahawan yang dinamakan IKHLAS Niaga Takaful.

Pelan ini merupakan pakej pelan perlindungan takaful am yang komprehensif bagi melindungi kewangan sesebuah perniagaan atau syarikat sekiranya terjadi sesuatu yang tidak diingini sama ada kepada premis atau pemilik perniagaan.

Terdapat empat kategori pelan perlindungan ini, iaitu:

1) ClinicNIAGA - bagi perniagaan klinik perubatan

2) CommercialNIAGA - bagi usahawan kecil & sederhana

3) OfficeNIAGA - bagi sykt2 perunding, peguam & yang seumpamanya

4) RetailNIAGA - bagi peruncit2

Kelebihannya:
-  Pakej perlindungan 7 dalam 1 yang meliputi keperluan perlindungan perniagaan.
-  Penjimatan duti setem.
-  Harga yang kompetatif.
-  Pembaharuan polisi yang mudah.

Sila hubungi 019 - 472 6752 atau e-mel kepada pintarpusaka@gmail.com